Modulaire re-integratiedienstverlening van UWV

De modulaire re-integratiedienstverlening van UWV is speciaal bedoeld voor mensen met een WIA-, WAO, Wajong- of Ziektewetuitkering. Kortom: ieder die vanuit hun persoonlijke situatie een grotere afstand heeft tot de arbeidsmarkt. Elke module start met een intakegesprek, waarin vertrouwen en een persoonlijke ‘klik’ met de consultant leidend zijn. Neem contact op met CNW voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Welke modules biedt CNW aan?

De onderdelen die CNW aanbiedt vanuit de re-integratiedienstverlening van UWV zijn: participatie interventie, het bevorderen van maatschappelijke deelname en begeleiding bij scholing. Per kandidaat bekijken wij welke dienstverlening past en welke de kandidaat nodig heeft. 

Participatie Interventie

Het doel van dit traject is om kandidaten deel te laten nemen aan het sociale verkeer. Bijvoorbeeld als er sprake is van een sociaal isolement. Dit traject is succesvol als de kandidaat na afloop zich sociaal makkelijker beweegt. 

Bevorderen Maatschappelijke Deelname

Het doel van dit traject is de fysieke- en psychische weerbaarheid van de kandidaat te verhogen en deel te laten nemen aan georganiseerde activiteiten buiten de deur. Een coach kan hierbij ondersteuning bieden als het gaat om bijvoorbeeld vrijwilligerswerk of activiteiten bij een sportclub. 

Begeleiding tijdens scholing

Dit traject is bedoeld voor kandidaten die Werkfit zijn maar scholing nodig hebben om aan het werk te kunnen. Een coach kan bij deze module de contacten onderhouden met de onderwijsinstelling en nadere ondersteuning bieden.