Re-integratiediensten UWV

Coach naar Werk is een gerenommeerde organisatie die in nauwe samenwerking met het UWV (Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen) een scala aan effectieve re-integratietrajecten aanbiedt. Deze trajecten zijn ontworpen om individuen te ondersteunen bij het (her)vinden van werk en het ontwikkelen van hun arbeidsvaardigheden.

 

  • Modulaire Re-integratiedienstverlening: Coach naar Werk biedt modulaire re-integratiediensten die zijn afgestemd op de unieke behoeften van cliënten. Deze trajecten omvatten een breed scala aan modules die gericht zijn op specifieke aspecten van re-integratie, zoals arbeidsmarktverkenning, sollicitatievaardigheden, en het overwinnen van persoonlijke belemmeringen. 

  • Werkfit Trajecten: De Werkfit trajecten van Coach naar Werk zijn ontworpen om mensen voor te bereiden op de arbeidsmarkt en hen te helpen bij het ontwikkelen van de benodigde vaardigheden en competenties. 

  • Naar Werk Trajecten: Coach naar Werk biedt 'Naar Werk' trajecten om mensen te begeleiden bij het daadwerkelijk vinden van passend werk. Dit omvat ondersteuning bij het sollicitatieproces, het matchen van vaardigheden met beschikbare functies, en het aanbieden van begeleiding bij de overgang naar een nieuwe baan.