Overige diensten

Bij Coach naar Werk begrijpen we dat iedereen een unieke reis heeft op het gebied van werk en carrière. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, wilt groeien in je huidige functie, je carrière wilt heroriënteren of een nieuwe start wilt maken, wij zijn er om je te ondersteunen op deze reis.

 

Onze Diensten:

  1. Jobcoaching: Onze jobcoaching-service is gericht op het begeleiden en ondersteunen van individuen in hun huidige functie. We helpen je om je vaardigheden te ontwikkelen, obstakels te overwinnen en succesvol te zijn op de werkplek.

  2. Loopbaancoaching: Loopbaancoaching is bedoeld voor diegenen die hun carrière willen heroverwegen of heroriënteren. Onze loopbaancoaches werken samen met jou om je passies, doelen en sterke punten te ontdekken, en helpen je een plan te maken voor je toekomstige carrièrepad.

  3. Jobhunting: Met onze jobhunting-dienst helpen we je actief bij het vinden van de juiste baan. We zoeken, matchen en verbinden je met passende werkgevers en vacatures, zodat je sneller en effectiever kunt solliciteren.

  4. Outplacement: Outplacement biedt ondersteuning aan werknemers die hun huidige baan verliezen. We helpen hen bij het vinden van nieuwe kansen en het succesvol herintreden op de arbeidsmarkt door middel van professionele begeleiding en jobsearch-technieken.

 

Deze diensten zijn ontworpen om individuen te helpen bij elke fase van hun loopbaan, of ze nu hun huidige baan willen verbeteren, een nieuwe carrière willen nastreven of zich moeten heroriënteren na een onverwachte verandering in hun werkstatus. Wij staan klaar om je te ondersteunen op je reis naar professioneel succes.