Interim/inhuur

Bent u op zoek naar een flexibele kracht voor uw tijdelijke opdrachten in de functies klantmanager re-integratie of jobcoach? Dan bent u bij mij, Emiel Verhoeven aan het goede adres. 

Met mijn ruime ervaring en gedegen kennis van het vakgebied ben ik beschikbaar om uw team te versterken en uw doelen te helpen bereiken.

Als klantmanager re-integratie ben ik bedreven in het begeleiden van cliënten op weg naar werk en maatschappelijke participatie. Daarnaast bied ik mijn expertise aan als jobcoach. Ik geloof sterk in het belang van individuele begeleiding en het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden om de kansen op succes op de arbeidsmarkt te vergroten. 

Of u nu behoefte heeft aan tijdelijke versterking op het gebied van klantmanagement re-integratie of een ervaren jobcoach wilt inschakelen, ik ben uw flexibele partner. Met mijn expertise, toewijding en resultaatgerichte aanpak lever ik waardevolle bijdragen aan uw organisatie. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en te ontdekken hoe ik van toegevoegde waarde kan zijn voor uw team.

 

Op dit moment ben ik voorzien van een opdracht. Per oktober 2023 ben ik weer beschikbaar voor een nieuwe opdracht.